Гончаренко центр почав свою роботу у Кропивницькому

06.02.21, 11:09

Щоб зустріти всіх бажаючих та дотриматись санітарно-епідеміологічних норм, відкриття проводили у кілька етапів - тричі протягом дня вітали гостей. Стрічок не перерізали – але урочисто заявили про те що почали роботу і повісили символічну табличку «Відкрито».

Вітання, побажання успіхів та доцільні поради лунали від присутніх, серед яких були журналісти, громадські активісти, представники та представниці влади, бізнесу, культури, освіти.


«Базова річ Гончаренко центру – це англійська мова для дітей, підлітків та дорослих. Бо, щоб інтегруватися у цивілізований світ, ми маємо розмовляти з ним на одній мові. Я впевнений: чим більше людей засвоять англійську, тим кращу кар’єру вони зроблять, тим вищим буде їхній шанс на гідне життя. Це неодмінно прискорить рух України вперед», – переконаний засновник просторів народний депутат Олексій Гончаренко.

Одне з головних завдань Гончаренко центру – це надихнути і надати людям будь-якого віку можливість набути навички та отримати знання, що допоможуть їм покращити власне майбутнє.

Тому вже з понеділка, 8-го лютого почнуться освітні курси з вивчення англійської для дітей, дорослих та тих, хто планує складати ЗНО цього року, а також запрацює клуб любителів психології для людей поважного віку і відбудеться два майстер-класи – 9 лютого на тему «Як захистити себе у соціальних мережах?» та 15 лютого – присвячений роботі 3D принтерів з демонстрацією такого приладу.
«Наш центр ставить собі за мету співпрацю з громадою міста, виявлення найактуальніших освітніх та культурних проблем Кропивницького і спільний пошук найефективніших шляхів їх вирішення»,
- відзначила під час відкриття директорка центру Вікторія Талашкевич. Разом з адміністраторкою центру Жанною Січкар вони презентують Гончаренко центр як місце для тих, хто прагне здобути знання задля власної успішної кар‘єри, вивчити англійську, та для тих, хто може й хоче вплинути на просвітницький та культурний рівень громади свого міста.

Гончаренко центр Кропивницький працюватиме з 9.00 по 17.00 з понеділка по п’ятницю. Адреса: вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх.
Фейсбук-сторінка: https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

Інстаграм-профіль: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop

Телеграм-канал: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop

Автор фото - Ігор Демчук



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!