Гончаренко центр пропонує безкоштовні уроки з правил дорожнього руху: викладає інструктор з 14-річним досвідом

13.07.24, 14:10

Минулого року Верховна Рада України ухвалила законопроєкт №7354 про самостійне вивчення майбутніми водіями теоретичної частини, не відвідуючи автошколу. За безплатною теоретичною частиною можна прийти у Гончаренко центр на курс безпеки дорожнього руху.

Викладає курс Олег Кондратенко - інструктор та викладач теорії більш ніж з 14-річним досвідом. Зараз пан Олег працює зі студентами та студентками лише індивідуально (по практичній частині) та ще читає лекції для груп у Гончаренко центрі. Сюди він потрапив за пропозицією одного зі своїх колег.

«Один із учнів нашого курсу англійської мови - Євгеній Доля, - порадив нам пана Олега, з яким разом працював в автошколі», - розповіла директорка центру Вікторія Талашкевич. І подякувала обом.

Курси з безпеки дорожнього руху тривають з березня цього року. Група набирається і займається протягом пʼяти тижнів - щопʼятниці о 14:00 у культурно-освітньому просторі. Поки курс не планують скасовувати.

«Я думаю, що курс триватиме, поки в мене буде можливість і поки будуть охочі слухачі та слухачки», - жартома сказав Олег. На курс приходять не тільки ті, хто хочуть чомусь навчитися, а й бажаючі дізнатися більше або щось нагадати з правил дорожнього руху - і пішоходи та велосипедисти також.

Індивідуально Олег Кондратенко займається професійно - має сертифікований та обладнаний автомобіль. Дає приватні уроки з водіння. Але тільки тим, хто здав у сервісному центрі МВС України екзамен з теоретичної частини.

«Люди до мене звертаються за рекомендацією. І більше зараз не потрібно, адже велика черга», - розповів викладач Олег. Курс складається з 5 занять, старт нового навчального циклу - у пʼятницю, 19 липня. Але директорка центру Вікторія Талашкевич розповідає, що немає різниці, на яке за рахунком заняття приходити: «Деякі приходять на третє, четверте, пʼяте, а потім - на перше, друге».

Щоб потрапити на заняття, охочим слід заповнити анкету - https://cutt.ly/ewOqe1Gq Навчання на курсі у Гончаренко центрі безплатне.

Текст - Олена Панкова, фото - Марина Кашлакова



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!