​Жителі Кіровоградщині у листопаді купили нових авто на понад 6 млн доларів

16.12.21, 16:00

Минулого місяця у Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували 225 нових авто на загальну суму 6,2 млн доларів. Серед цих авто найпопулярнішою моделлю бувкорейський кросовер KiaSportage.

Кросовери та позашляховики зайняли 82% ринку нових авто у листопаді. Частка машин, які обладнані дизельними моторами, становила 33% ринку. Середня ціна кожного зареєстрованого автомобіля перевищила 27500 доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання та опцій, – йдеться у повідомленні сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Renaultбув найпопулярнішим брендом минулого місяця. В регіоні зареєстрували 40 таких автомобілів на суму понад 700 тис. доларів. Кросовер KiaSportage– найпопулярніша модель листопада, яка покрила 8% продажів. Крім Sportage часто купували RenaultDusterі NissanX-Trail.

Загалом у листопаді в Україні придбали 8 600 нових авто на загальну суму 270 млн доларів. Серед цих авто найпопулярнішою моделлю бувкорейський кросоверKiaSportage. Порівняно з жовтнем поточного року, минулого місяця в Україні збільшились продажі нових автомобілів на 10%. А впродовж 11 місяців 2021 року в Україні уже зареєстрували 91 900 нових автомобілів.

Нагадаємо, у жовтні у Кропивницькому та Кіровоградській зареєстрували 190 нових авто на загальну суму 5,8 млн доларів. Тоді також Renaultбуло найпопулярнішим брендом в регіоні. Найпопулярнішою моделлю був кросовер CheryTiggo 4.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!