​Гончаренко Центр відкриває свої двері у Кропивницькому!

03.02.21, 10:00

Освітньо-культурний простір Гончаренко центр. education and culture починає працювати у Кропивницькому 8-го лютого за адресою вул. Велика Перспективна, 4-а, другий поверх.

Гончаренко центр ставить собі за мету, у співпраці з громадою міста, виявити найактуальніші освітні та культурні проблеми Кропивницького, спільно знайти найефективніші шляхи їх вирішення та надати майданчик і ресурси для цього.

«Мрія створити безкоштовні освітні простори з’явилася у мене ще півтора роки тому, коли я побачив ефективність заснованого мною проекту по вивченню англійської «ВИ.МОВА». Я зрозумів, що безкоштовні центри, де можна одержати якісну освіту, є вкрай необхідними. Особливо гостро потреба у додатковому освітньому майданчику відчувається у районних центрах і невеликих містах. Я впевнений: чим більше людей здобудуть якісну та сучасну освіту, зокрема засвоять англійську, тим кращу кар’єру вони зроблять, тим вищим буде їхній шанс на гідне життя. Це неодмінно прискорить рух України вперед», – говорить народний депутат України Олексій Гончаренко, якому і належить ідея створення центрів.

Англійська для дітей та дорослих, окремий курс підготовки до ЗНО з англійської мови, курс фінансової грамотності, тренінги з профорієнтації для підлітків, психологічний лекторій для людей поважного віку, майстер-класи від місцевих експертів – це ті освітні програми, які вже у лютому можна буде відвідати у Гончаренко центрі у Кропивницькому.

«Одне з головних завдань центру – надихнути і надати людям будь-якого віку можливість набути навички та отримати знання, що допоможуть їм покращити власне майбутнє. Для цього ми будемо впроваджувати неформальні способи навчання та викладання, які продемонстрували свою ефективність», - переконана директорка центру у Кропивницькому Вікторія Талашкевич.

Всі освітні програми центру – безкоштовні! Зараз іде онлайн реєстрація на згадані вище курси. Після цього, із дотриманням усіх карантинних вимог, почнуться офлайн заняття. Бажаючі можуть дізнатися про центр через Фейсбук - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop або через Телеграм-канал - https://t.me/GoncharenkoCentreKrop або підписуючись на Інстаграм-профіль - https://instagram.com/goncharenkocentrekrop

«Відкриття Гончаренко центрів по Україні – це 500 дітей, яких безкоштовно підготують до ЗНО-2021 з англійської та української. Це +500 українців, які заговорять англійською з нуля. Це 22 000 людей, які отримають доступ до якісних безкоштовних програм для розвитку своїх навичок та кращого майбутнього» - додає керівниця національного проекту Марія Донець.

Гончаренко центр. education and culture Кропивницький запрошує до співпраці всю активну спільноту міста! Ставайте нашими відвідувачами, вчителями і друзями!Центр працює щодня з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 17.00 (субота і неділя – вихідні).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!