​Тренінг з Теорії Змін

25.01.18, 12:00

Благодійний Фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї» провів у столиці Тренінг з Теорії Змін, який відбувся за підтримки Міжнародної Федерації Планування Сім’ї (МФПС / IPPF). Учасницею тренінгу була координаторка Прес-клубу реформ - Вікторія Талашкевич, адже Прес-клуб є частиною Всеукраїнської Коаліції із Репродуктивного Здоров'я та Планування Сім'ї.

Тренерки, - Хельга Гіббонс, Керівниця із Навчання та Діяльності, та Сара Стандарт, Програмна Радниця, - представляють Європейську Мережа МФПС (Брюссель, Бельгія). Захід мав на меті ознайомлення його учасниць із концепцією управління, орієнтованого на результат (Results Based Management) та Теорією Змін як однією з його частин.

Один із головних меседжів теорії змін полягає у тому, що до початку процесу змін важливо знати, чому, що, як і коли потрібно робити в зв'язку з цим процесом. Загалом зміна - це перетворення чогось у дещо інше, перехід з однієї якісно визначеної форми буття в якісно іншу форму буття, перетворення складу, структури чогось, його положення відносно інших об'єктів тощо. Тобто в найзагальнішому значенні будь-яка зміна є взаємодією, рухом, а звідси випливає, що здатність до змін є однією із загальних властивостей усіх форм буття



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!