Як створити відео, яке захочуть побачити мільйони?

28.07.17, 18:00

Тренінг для журналістів та редакторів інтернет-ЗМІ, які планують розвивати такий напрямок у роботі сайтів як відеоконтент або ж хочуть вдосконалити свої вміння, розпочався сьогодні у Кропивницькому. На тренінг запрошені понад два десяти представників мас-медіа із Кіровоградської, Житомирської, Вінницької, Черкаської, Полтавської та Хмельницької областей. Заняття проходять у Прес-клубі реформ.

Медіатренер Богдан Кутєпов, - скандаліст, баяніст і документаліст, - щиро ділиться досвідом і знаннями із учасниками. У минулому Богдан – автор кількох проектів журналістських розслідувань, медіакритик. Зараз працює стрімером, журналістом і ведучим на Hromadske.tv.

Богдан власноруч зняв понад 150 короткометражок у проекті Hromadske.doc. Він - автор циклу документальних репортажів "Нова Рада", док. циклу "Восток" (спільно з М. Найємом), фільму про обмін полоненими "Контакт", фільму-експерименту "Піду в поліцію" та ін.

Тренінг триватиме два дні і у програмі йде мова про те, що відео - це ефективний інструмент залучення аудиторії, говориться про Story-центричність та вірусність, про основи зйомки і монтажу. Учасники будуть вчитися створювати та редагувати відео із допомогою мобільних пристроїв, використовувати lодатки для роботи з відео, а також анімовані титри у смартфоні, застосовувати інструменти YouTube для редагування відео онлайн, а також дізнаються про авторське право, джерела безкоштовної музики для відео і стрімінг.


Тренінг проводиться у рамках проекту Ужгородського прес-клубу «Створення Консультаційного центру мультимедіа для регіональних українських ЗМІ» за підтримки програми «У-медіа» Інтерньюз Нетворк



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!