Кропивницькі освітяни спробували себе у ролі юніорів

16.04.17, 14:00

Квест-кімната, екскурсія та кава із смаколиками - саме так розпочався перший день весняних канікул для кропивницьких учителів. 3 квітня педагогічний колектив кропивницького НВК №14 у повному складі завітали до ЮніорБанку.

25 педагогів на мить відчули себе учнями: спробували самостійно знайти потрібні ключі у квест-кімнаті та з непідробним задоволенням дізнавались про усі секрети банківського життя з екскурсії.

“Нікому не вірте, що понеділок - важкий день. Наш понеділок видався яскравим, емоційним та пізнавальним, - ділиться враженнями Лілія Іванченко, завуч НВК №14 м.Кропивницький. - Я ніколи не була у квест-кімнатах, усе якось не складалось - то часу не вистачає, то бажання. Вдячна Юніор Банку за запрошення, море позитивних емоцій та гарний настрій на увесь тиждень”.

“Ми завжди раді співпраці з усіма освітніми закладами регіону, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку. - З жовтня минулого року у Кропивницькому працює квест-кімната ЮніорБанку. За цей час її відвідало більше 4 тис. юніорів. З початку нинішнього року в БізнесШколі отримали знання майже 6,6 тис. юніорів Кіровоградщини. І поки наші юніори насолоджуються весняними канікулами, ми запросили спробувати себе у банківській справі учителів. Запрошуємо усіх вчителів, які мають бажання знайти ключ до фінансових знань та долучитись до захоплюючого світу фінансів до нашої квест-кімнати та на екскурсію банком”.

ЮніорБанк - це соціальна програма фінансової грамотності для школярів, яка принципово відрізняється від звичних шкільних програм. Перш за все, це цікавий матеріал. Тут немає нудних уроків і конспектів, все навчання проводиться в інтерактивній ігровій формі - екскурсії в відділеннях ПриватБанку, Бізнес-Квести, Бізнес Школа. Заняття в БізнесШколі доступні будь-якій дитині шкільного віку та цілковито безкоштовні. Щоб стати учасником програми, достатньо подати заявку на сайті juniorbank.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!