Центр «Mamacares»: неформальна освіта у стилі здорового способу життя!

23.07.16, 18:00

У сучасну епоху здоровий спосіб життя не обмежується спортом та дотримання правил здорового харчування, охоплюючи складніші матерії. Однак надбання сучасної цивілізації часто ставлять перед нами перешкоди на шляху до гармонії між собою та навколишнім світом. Важливою проблемою стає інформаційна перенасиченість, що спричинює стрес та емоційне вигоряння. В Україні така проблема лише починає привертати увагу лідерів громадянського суспільства. Стандарти «екології прав людини» активно впроваджує в процес тренінгової діяльності Фонд прав людини.

«В цьому центрі я намагався торкнутися питань вигоряння людей і громадських лідерів, які часом розуміють, що вся система побудована проти них. Для мене екологія прав людини означає, що ми займаємося лише тими проектами, які дійсно змінюють життя людей. Іншими словами, екологія прав людини – це чистота людських відносин», – зазначив директор Фонду Євген Фомін, наш земляк, родом із Кіровограда.


Фонд прав людини має багаторічний досвід навчання представників громадянського суспільства та успішного впровадження тренінгових програм, на основі яких і була розроблена концепція Центру ясних думок «Mamacares».

«Діяльність центру спрямована на підтримку команди, яка об’єднана якоюсь ідеєю. Ми намагаємося допомогти їм вийти на новий рівень співпраці. Процес навчання досить гнучкий, але є декілька правил: ми п’ємо чисту воду, їмо здорову їжу, не вживаємо спиртного, у нас немає мобільних телефонів. У такому разі ми цікавимося один одним і можемо вийти на новий рівень роботи у команді, щоб впоратися з будь-яким викликом зовнішнього світу», – розповів Євген Фомін.

Віддаленість від цивілізації та вихід із зони комфорту повинні стимулювати учасників до перезавантаження, до спроб по-новому подивитися на свої проблеми в умовах позбавлення від медіа-сміття. Адже в стані постійного стресу важко вирішити проблемну ситуацію. В процесі навчання учасники змушені самостійно організовувати побут, що сприятиме налагодженню відносин в середині колективу. У Центрі «Mamacares» учасники отримають змогу самостійно готувати їжу на багатті та ходити на риболовлю.

«Єдине, що цінне в нашому житті – це знайти однодумців. Ми їх закриваємо від зовнішнього світу та об’єднуємо навколо цінностей, просто даючи їм час відпочити. Часто люди, коли подорожують, роблять це лише для тіла, а їхні думки на роботі. Коли енергія не буде розпилюватися навколо, можна створити дійсно щось нове та несподіване, з великим потенціалом», – підсумував Євген Фомін.

В центрі для використання доступні 24 спальні місця, 4 кімнати для спецперсоналу, тренінг-зала, необхідне обладнання. Також організатори забезпечують трансфер з Києва до центру й назад та безкоштовні каву й чай. За детальнішою інформацію щодо співпраці звертайтеся до директор Фонду прав людини Євгена Фоміна за контактами, вказаними нижче.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!