Акція “Україна без наркотиків” - наочна пропаганда здорового способу життя

27.08.15, 10:00

22-го серпня, в рамках акції «Україна без наркотиків» відбувся авто-мото-велопробіг, організований Всеукраїнським Благодійним Фондом «Мир та Добробут».

Уже вдруге у Кіровограді проходить акція “Україна без наркотиків”, метою якої є привернути увагу громадськості до проблеми наркоманії, пропаганда здорового образу життя та звернення до наркозалежних, яким пропонується пройти безплатний курс лікування та реабілітації.

Роман Моїсеєнко, лідер всеукраїнського руху “Україна без наркотиків” говорить:
“Акція приурочена Дню Незалежності, щоб показати всім залежним, що в них є можливість здобути свободу від наркотиків, від того рабства, у якому вони зараз перебувають. Проблема наркоманії поширилася і вкоренилася у нашому суспільстві, тому якщо ми об’єднаємось всією країною ми зможемо подолати цю проблему. За даними Міністерства внутрішніх справ у нас в країні близько 150 000 наркозалежних, а за неофіційними даними цифри є більшими у 8-9 разів, тобто близько мільйону людей страждають від наркотичної залежності. Тобто, масштаби цієї хвороби величезні, саме “хвороби”, яка вбиває наше суспільство із середини”.

80% учасників акції це - колишні залежні і саме вони є яскравим прикладом того, як за допомогою реабілітаціонного центру, людей, які хочуть тобі допомогти та власної сили волі можливо знову повернутись у нормальне життя.

Дана акція об’єднала в собі людей мистецтва, які радо взяли участь у святковому концерті.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!