Фіналісти обласного чемпіонату КВН визначені!

03.03.16, 18:00

Півфінал обласного чемпіонату шкільних команд КВН відбувся 26-27 лютого 2016 року у приміщенні Кіровоградського обласного ЦДЮТ. Участь у змаганнях взяли сім кращих шкільних команд КВН Кіровоградської області.

Відмінність цього сезону ігор КВН – це підготовка виступів команд разом із своїми кураторами – членами журі чемпіонату – діючими гравцями КВН та Stand Up. Увесь період від відбірного туру до півфіналу команди підтримували тісний зв'язок з власним куратором по телефону, скайпу, у соціальних мережах.

Гра була особливо цікавою, насиченою, не схожою на попередні. Адже від спілкування з професіоналами результат був очевидний – стрімкий творчий ріст команд. На жаль, кількість місць у фіналі чемпіонату КВН обмежена. На плечі журі була покладена відповідальна місія – обрати лише чотири команди.
Вибір був нелегким, але справедливим. Тож у фіналі зустрінуться: “Хутор” Петрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Петрівської районної ради (керівник Чорнопольський С.В.), “Жертви експериментів” Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості (керівники Романенко А.В., Долгополова Н.К.), “V.I.P.” Онуфріївського районного центру дитячої та юнацької творчості (керівник Артишук В.А.) та “Акумулятор” Знам’янського районного центру дитячої та юнацької творчості (керівник Благодатний І.В.). Вітаємо вихованців та керівників команд!
Фінал обіцяє бути гарячим! До зустрічі у квітні! Слідкуйте за новинами на сайті Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості.

Я. Ликова, методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!