Новий сезон обласного чемпіонату шкільних команд КВН

14.11.17, 10:00

Днями у Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості розпочався чотирнадцятий сезон обласного чемпіонату шкільних команд КВН. Загальна тема ігор – «Історичний сезон».

У відбірному турі чемпіонату КВН, тема якого «Епоха античності», змагалися 14 команд з усієї області. До складу журі увійшли молоді та креативні – Дмитро Крендель, Юрій Тушевський, Ярослав Ярошевський та Ірина Погребняк (вона обирала команди для Олександри Крикун).Перед ними було завдання обрати по дві найкращі на їхню думку команди, у яких протягом цього сезону досвідчені коміки й будуть наставниками.

У першому конкурсі «Вільний стиль» учасники за допомогою жартів та мініатюр мали можливість презентувати свою команду, її назву, навчальний заклад, особливості характерів членів команд, а також ставлення до журі та суперників. Олімпійські боги, «жива» реформа, мер-фермер, машина часу, матроси, сирени і навіть Олег Винник – близько 120 учасників з усієї області протягом трьох годин намагалися вразити глядачів і журі своїм гумором, акторською майстерністю та оригінальними постановками. Другий конкурс «Розминка» допоміг членам журі остаточно визначити вісім найсильніших і найсмішніших команд, які змагатимуться в другому турі за вихід у фінал. Потрапила до щасливої вісімки і команда Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості «Жертви експериментів» (керівник Сергій Ільїн).

Наступна гра – півфінал, у якому переможцям відбірного етапу доведеться за допомогою влучних жартів і оригінальних виступів розкрити теми «Епоха Середньовіччя» та «Епоха Відродження», відбудеться 16 лютого 2018 року. А фіналчотирнадцятого сезону обласного чемпіонату шкільних команд КВН – 30 березня 2018 року.

Галина Богомаз-Кулик, фахівець зі зв'язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!