Півфінал чемпіонату КВН: Було весело та креативно

25.02.17, 12:00

Кожен етап чемпіонату шкільних команд КВН Кіровоградської області завжди проходить кмітливо, винахідливо, артистично і з гумором. Таким і був 17 лютого 2017 р. півфінальний тур обласного чемпіонату шкільних команд КВН сезону 2016/2017 навчального року.

На сцені Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості зустрілись 6 команд Кіровоградщини. До цієї гри півфіналісти готувались разом зі своїми тренерами, які допомагали учасникам команд надихатися на гумористичні виступи, віднайти характер, імідж команди та проявити себе з гумористичної сторони. Адже як не дослухатись до експертної оцінки досвідчених учасників Ліги Сміху та Стендап-шоу? Тема півфінальної гри – “Пригодницька література”.
Команди демонстрували свої гумористичні таланти у трьох конкурсах. Традиційно, першим було привітання, в якому діти описували усі чудернацькі події за темою “Захоплюючий світ пригод”. Чесні оцінки усі отримали за численні жарти, мініатюри, пісенні і хореографічні пародії. У другому конкурсі – озвучка “Пригоди тварин” діти, використовуючи фрагменти відомих фільмів, жартували про членів журі та команди-суперників, також на шкільні теми. Їх виступи супроводжували гучний сміх глядачів та бурхливі оплески. А у третьому конкурсі глядачів приємно здивували нестандартні підходи до висвітлення теми “Детективне агентство”: від буднів Шерлока Холмса до оригінальних справ креативних слідчих.
У підсумках веселої та водночас напруженої півфінальної гри переможцями оголосили такі команди: “Сміх-експрес” Вільшанського центру дитячої та юнацької творчості (керівник Рибак О.П.), “Хутор” Петрівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Петрівської районної ради (керівник Чорнопольський С.В.), “На палубі матроси” навчально-виховного об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – ліцей №1 9 – позашкільний центр» (керівник Адаменко А.С.) та “Віраж” Маловисківського будинку дитячої та юнацької творчості при Великовисківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Вітаємо переможців! Та до зустрічі 31 березня у фінальній грі обласного чемпіонату шкільних команд КВН сезону 2016/2017 навчального року!

Яніна Ликова, методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!