Прес-клуб зробить все можливе, щоб підвищити конкретність на ринку праці вимушено переміщених жінок із дітьми

03.07.15, 12:00

Інноваційний проект, який сприятиме самозайнятості жінок із дітьми, що переїхали на Кіровоградщині зі Сходу та Криму, стартує цього року в області. Ініціативу започатковує громадська організація «Фундація Прав Людини» на кошти Посольства Польщі в Україні. На Кіровоградщині проект буде реалізовувати Прес-клуб реформ, щоб посилити конкурентноздатність та підвищити активність жінок, які є вимушеними переселенцями і мають діток.

Керівник проекту – Вікторія Талашкевич, - розповідає, що партнером проекту у Кіровограді стане магазин-студія «Мир Креатива». Для більш ефективного виконання проекту у серпні команда кіровоградців – журналісти, майстрині з хенд-мейд, громадські активісти – побуває на тренінгу для лідерів, які працюють із внутрішньо переміщеними жінками, у Чернігові. По поверненню активісти Прес-клубу влаштують у Кіровограді вуличну акцію, щоб привернути увагу городян до проблем та викликів, з якими стикаються тимчасово переміщені українці, а також Ярмарок вакансій та круглий стіл.

Також у Кіровограді пройдуть три одноденних семінари для жінок із дітьми на теми, що пов’язані із прикладним мистецтвом, методами роботи у соціальних мережах, альтернативними способами працевлаштування на дому, роботи за кордоном та методиці перетвори хобі у роботу. Оргкомітет проекту запрошує жінок-переселенці реєструватися до участі у тренінгах. Приєднуйтеся до групи «Фундація Прав Людини» у мережі Фейсбук. Також більше інформації про проект буде опубліковано на сторінці Допомога переселенцям у Кіровограді.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!