Новомиргородські лікарі продовжують опікуватися сільськими жителями

25.06.14, 10:00

Минулого тижня, відповідно до графіку виїздів фахівців районного центру у фельдшерські пункти та лікарські амбулаторії на селі, спеціалісти комунального закладу «Новомиргородський центр первинної медико-санітарної допомоги» їздили до Мартоніського фельдшерсько-акушерського пункту.

Місію оглянути людей взяли на себе заступник начальника ЦПМСД (лікар-педіатр) Катерина Суржавська, лікар-терапевт Орест Дудар, лікар-хірург Віталій Горбачов та медсестра функціональної діагностики Надія Пересунько.

Мартоніський фельдшерсько-акушерський пункт відноситься до приписної дільниці Новомиргородської ЛАЗПСМ і знаходиться на відстані 16 км від районного центру. ФАП укомплектований середнім медперсоналом на 100%, і медики надають послуги населенню села Мартоноша, яке наразі становить 1085 осіб. Переважно це дорослі (814 осіб), а також підлітки (46 осіб) і діти (225 осіб). При виїзді терапевт оглянув чверть сотні людей, педіатр – півтора десятки діток, а хірург – 17 осіб. Медики зробили також майже два десятки електрокардіограм.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!