Травневі продовжуються: святкуємо День пам’яті і примирення та День Перемоги!

05.05.16, 16:00

Травневі свята продовжуються. Попереду – День пам’яті і примирення, котрий в Україні святкують з минулого року, та День Перемоги, котрий традиційно відзначається 9 травня. Як святкувати ці пам’ятні дати – залишатися вдома й брати участь у культурних заходах із привітаннями ветеранів чи відправлятися в подорож – кожен вирішує для себе. Різні варіанти проаналізували в OLX.

Атрибути свята

Символом Дня пам’яті і примирення є брошка у вигляді маку. Витрачатися на цей атрибут свята особливо не доведеться, адже купити таку брошку можна всього за 5 грн. Майстри шиють брошки з тканини, фетру, в’яжуть вироби. Часто зустрічаються прикраси зі стрічками в кольорах українського прапора. У середньому така брошка буде коштувати 15 грн. Цікава пропозиція в Сумах – там прикрасу виготовляють із полімерної глини (60 грн).

Окрім брошок у вигляді маку, можна придбати гарні обручі, обідки, заколки, сережки, резинки для волосся та інші прикраси. Вартість залежить від виробу. А прикрасити інтер’єр допоможуть невеликі букети з тканинних маків.

Прикрасити можна не лише себе, а й свій автомобіль. Тематична наклейка у вигляді маку розміром 15х15 см коштує 40 грн.

Вітаємо ветеранів


Привітати ветерана з Днем Перемоги – обов’язок кожного. Слова вдячності, квіти, приємні сувеніри – порадувати учасників війни зовсім нескладно. Цікава альтернатива звичайним квітам – букет текстильних тюльпанів. «Довго будуть радувати й подарують усмішку. Послугують декором у домі й пам’яттю про вашу увагу та вдячність». Вартість – 40 грн.

Для тих, кому подобаються предмети колекціонування, можна подарувати музичну платівку «День Победы» (50 грн), значок (7 грн) чи листівку 1977 року (5 грн).

Організовуємо дозвілля

Тим же, бажає провести свята не вдома, пропонують тури в різні куточки України. Додатковий вихідний дає можливість спланувати міні-подорож й трохи відпочити. «Закарпатська казка» на декілька днів буде коштувати від 1950 грн. Традиційно українських туристів приваблює Львів.

Відпочинок з користю й «перезавантаження» обіцяють організатори йога-семінару в Карпатах. Учасників чекає йога, медитація, прогулянки по лісу, чисте повітря й прекрасні види Карпат.

Тепла погода сприяє відпочинку на воді. За 650 грн можна відправитися в сплав на байдарках по Ворсклі з 7 по 9 травня. Є варіанти й для тих, кому потрібно підзаробити. Наприклад, продаж солодкої вати на святі (Іллічівськ) чи реалізація пілоток воєнного зразка для дітей (Кривий Ріг).

Довідка: OLX (раніше Slando) – сервіс оголошень №1 в Україні. Українська база сервісу налічує понад 13 млн. оголошень і щомісяця поповнюється більш ніж на 3 млн. нових пропозицій. У середньому нове оголошення публікується кожну секунду. Сайт входить в топ-10 найпопулярніших сайтів серед українців за даними компанії Gemius (Fusion панель, березень 2016 року). Кожен другий інтернет-користувач з України відвідує сайт мінімум один раз на місяць.

Оксана Венгровська PR-менеджер OLX Oksana.Vengrovskaya@olx.com http://olx.ua/




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!