Група Креатив визнана найкращою у залученні коштів

29.04.14, 11:00

Група Креатив, провідна українська агропромислова компанія, перемогла в номінації «Успішне залучення коштів» престижного проекту «Аграрна еліта України» за результатами 2013 року. Церемонія нагородження відбулася 24 квітня 2014 року в Києві, де зібралися найуспішніші компанії аграрної галузі. Проект «Аграрна еліта України» є щорічним рейтингом 100 найкращих аграрних підприємств України за версією журналу The Ukrainian Farmer. Перемога Крупи Креатив у рейтингу вже стала традиційною, адже в 2012 році Група також була відзначена у номінації «Потужне зростання».

«Нам дуже приємно отримати нагороду саме в номінації з ефективного залучення коштів, адже співпраця з українськими та міжнародними фінансовими установами є однією із сильних сторін Групи Креатив. У 2013 році ми успішно працювали над якістю нашого кредитного портфелю, активно використовуючи боргові інструменти, що дозволило залучитись підтримкою міжнародних банків і перепідписати синдикований кредит на суму 300 млн дол. США. Хочу зазначити, що саме оптимальне забезпечення інвестиційних надходжень в наш бізнес, дозволяє стабільно фінансувати закупки сировини і, відповідно, завантажувати всі переробні потужності Групи», - прокоментувала Вікторія Березкіна, фінансовий директор Групи Креатив.

Сьогодні Група Креатив входить у ТОП-3 українських переробників соняшнику, переробивши у 2013 році понад 1 млн тонн насіння, є однією з провідних компаній із переробки сої з долею ринку близько 24% за встановленими потужностями, а також є одним із лідерів у виробництві жирів та маргаринів із долею ринку близько 30%.

Переможці проекту «Аграрна еліта України» були визначені загалом у 20 номінаціях, під час їх оцінювання були враховані консолідовані результати опитування членів експертної ради проекту, до складу якої ввійшли представники галузевих асоціацій, постачальників МТР, компаній, що надають юридичні, консалтингові й інші послуги виробникам аграрної продукції, а також фахівці, які досягли широкого визнання й авторитету в сфері своєї професійної діяльності.

Про Групу Креатив: Група Креатив – провідна українська інтегрована агропромислова компанія, один із найбільших переробників сільськогосподарської продукції в Україні, який займається виробництвом соняшникової олії і шроту, жирів та маргаринів, соєвої олії і шроту, біопаливних пелет, а також сільським господарством – рослинництвом та тваринництвом. На українському ринку Група є одним із лідерів у виробництві жирів та маргаринів (із долею ринку у понад 30%), входить до ТОП-3 українських переробників насіння соняшнику за встановленими потужностями, а також є однією з провідних компаній із переробки сої (із долею ринку близько 24% за встановленими потужностями). Виробничі потужності Групи Креатив зосереджені в Кіровоградській області та представлені 9 заводами. Також Група має 8 елеваторних комплексів у Кіровоградській, Миколаївській, Київській, Дніпропетровській та Сумській областях, рослинницькі господарства та тваринницький комплекс. За додатковою інформацією звертайтесь, будь ласка, в агенцію ПіАрПі до Ірини Попової (ipopova@prp.com.ua) чи Олександри Гонтар (ahontar@prp.com.ua) за тел.: +38 (044) 495 29 60



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!