Промислова група «Креатив» визнана однією з найбільш енергоефективних компаній України

23.05.15, 12:00

Промислова група «Креатив», один із провідних переробників сільськогосподарської продукції в Україні, визнана однією з найбільш енергоефективних компаній країни у рамках проекту «Аграрна еліта України» рейтингового аграрного журналу The Ukrainian Farmer. Проект визначив загалом сто найкращих аграрних підприємств України 2014 року у 20 номінаціях, церемонія нагородження відбулася 15 травня у приміщенні Національної філармонії України в Києві.

Промислова група «Креатив» отримала нагороду у номінації «Енергоефективність», і в проекті «Аграрна еліта України» – це вже п’ята нагорода компанії, яка щорічно доводить свою потужність і конкурентність на агропромисловому ринку країни завдяки виваженій стратегії розвитку і впровадженню інноваційних технологій у виробництві. На офіційній церемонії нагородження компанію представив радник фінансового директора промислової групи «Креатив» Дмитро Сагаловський, який отримав нагороду з рук Олени Волошиної, керівника діяльності Міжнародної Фінансової Корпорації в Україні, представника одного з найбільших інвесторів вітчизняного агросектору.

«Сьогодні наші виробничі потужності максимально завантажені, ми ведемо стабільну діяльність і виконуємо всі партнерські домовленості. Визнання компанії однією з найкращих в енергоефективності на аграрному ринку – ще одне свідчення того, що ми орієнтовані на ефективну роботу та результат, а також соціально відповідальні, – зазначив Максим Березкін, Голова Наглядової ради промислової групи «Креатив». – Нещодавно в компанії відбулася кадрова реструктуризація, і ми впевнені, що наш девіз «майбутнє сьогодні» втілюватиметься надалі у життя на якісно новому рівні». «Компанія продовжує впроваджувати у життя виважену стратегію розвитку. В наших подальших планах – підтримка повної завантаженості переробних потужностей, розвиток ринків збуту, а також впровадження енергоефективних технологій для підвищення продуктивності виробництва», – додав Олександр Бойко, в.о. Голови правління промислової групи «Креатив».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!