Малі кіровоградці робили завиванці
28.04.14, 15:00
На минулих вихідних у кіровоградському ресторані "Шинок", - у рамках постійних дитячих кулінарних майстер-класів, - шеф-кухар ресторану вчив хлопчиків та дівчаток робити... Завиванці! Що це таке? Це одна із фірмових українських страв, що її готують у "Шинку", різновид рулету зі смачною начинкою, що туго обкручена (завивана) шаром м'яса або риби. У нашому випадку мова йшла якраз про м'ясо. Діти із задоволенням попрацювали, а потім з не меншою насолодою скуштували страву та пригостили своїх батьків.
Наступний майстер-клас буде 4-го травня (неділя), початок об 11.00. Робитимуть діти фірмовий омлет з сухариками. Деталі за посиланням.
Комментарии
Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!Что мне даст регистрация?