Кіровоградці вишивали мапу України

27.09.14, 16:00

Акцію вишивання мапи України подарували вчора Кіровограду місцеві митці на чолі з організатором культурно-мистецької акції «Україна-разом» Іриною Кондратенко, пише Перша електронна газета.

Мета акції — щоб кожен бажаючий громадянин України міг наділити вишиванку побажаннями миру та любові до власної Батьківщини. Проект піднімає бойовий дух у військових та вселяє надію на щасливе та мирне життя простих громадян.

Акція тривала цілий день біля Кіровоградського обласного художнього музею. У вишиванні брали участь і малі, і дорослі. І професійні вишивальниці-майстрині, і небайдужі до долі України перехожі. І навіть новоспечені наречені, гості весілля та журналісти.

Попередньо потрібно було записати своє прізвище та телефон у відповідному журналі для реєстрації учасників.

Вишивали на мапі не лише рідну Кіровоградську область. Одна з майстринь вирішила вишити Донецьку область: «Адже жителі Донецька не мають такої можливості. А мій син зустрічається з дівчиною, яка жила саме в Донецькій області, і в якої там залишилися батьки».

Як повідомляє з місця події кореспондент Першої електронної, завтра вишиванку повезуть на Хутір Надії та провезуть селищами області.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!