У фіналі Кубку губернатора гратимуть Україна та Казахстан

12.10.13, 21:34

У неділю 13-го жовтня у Кіровограді пройдуть заключні ігри у рамках Першого Міжнародного турніру на Кубок губернатора Кіровоградщини Андрія Ніколаєнка серед жіночих баскетбольних команд України, Білорусії та Казахстану.

Нагадаємо, що участь у турнірі беруть чотири команди: кіровоградський БК «Єлисавет-баскет», команди з Білорусії - «СОЖ ГГУ» (Гомель) і «Олімпія» (Гродно), а також казахська команда «Тигри Астани».

У першому турі, який відбувся 10-го жовтня, «Тигри Астани» в напруженому матчі завдали поразки «Олімпії» - 66:62. БК «Єлисавет-баскет», на радість заповненому спортивному залу факультету фізичного виховання КДПУ, не залишив своїм суперницям з «СОЖ ГГУ» ніяких шансів, розгромивши їх з рахунком 102:51.

У другому турі 11-го жовтня команди знову зійшлися в очних зустрічах. У білоруському протистоянні «СОЖ ГГУ» - «Олімпія» сильнішою була команда з Гродно - 80:69. БК «Єлисавет-баскет» у протистоянні з казахською командою здобув другу перемогу на даному турнірі. Цього разу знову надійно в обороні відіграли і результативно в атаці – лише два очки до сотні не вистачило. Рахунок зустрічі 98:52.

У третьому, заключному турі сьогодні, 12-го жовтня команда «Тигри Астани» виграла у БК «СОЖ ГГУ», а «Єлисавет-баскет» обіграв СБК «Олімпія».

Таким чином завтра, 13 жовтня третє місце розіграють між собою дві білоруські команди (гра почнеться о 15.00), а за перемогу боротимуться команди України та Казахстану (початок о 17.00). Приходьте на факультет фізичного виховання (вул. В.Пермська, 3) підтримати команди! Вхід - вільний!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!