​Вся правда про консультації у психолога

17.11.2023
17.11.2023
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Ми народжуємося достатньо сильними, щоб справлятися з різними проблеми. Та іноді, коли ми переживаємо труднощі і кризи, відчуваємо сильний біль чи незадоволеність собою, нам важко оцінити ситуацію, знайти вихід та прийняти рішення. Тоді варто звернутися за допомогою, оскільки психологічне консультування допомагає ефективно вирішити наші проблеми.


Про основну задача психологічного консультування та психотерапії, яка полягає в підтримці людей, котрі стикаються з емоційними труднощами, складними життєвими ситуаціями та проблемами, розповість пані Наталія Таран, яка проводить психологічні консультації у методі Позитивної психотерапії Н. Пезешкіана та сама регулярно консультується у психолога і вважає це гігієною свого психічного здоров‘я.


Освітньо-культурний простір "Гончаренко центр Кропивницький" запрошує бажаючих на зустріч із пані Наталею у п'ятницю, 17-го листопада і почнеться о 16:00 за адресою вул. Велика Перспективна, 4а (вхід збоку, для орієнтиру: на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер").

Пані Наталя опановує вищу освіту за спеціальністю «Практична психологія». Її перший диплом - консультування у методі Позитивна психотерапія Н. Пезешкіана. Щоб організатори знали, на скількох людей очікувати, запишіться, будь ласка - https://cutt.ly/awTOAYNF - і далі без додаткових нагадувань чи запрошень приходьте до Гончаренко центру.


БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги Гончаренко центр не припиняє роботу, але ви можете піти в укриття поруч (у готелі "Рейкарц" або на фабриці "Зорянка") заради вашої безпеки. Дітей і підлітків (навіть разом із батьками) ми не можемо запрошувати на заходи у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та політику безпеки.

Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на наш канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або у Фейсбуці - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

Нагадаємо, що засновник мережі безкоштовних освітньо-культурних просторів "Гончаренко центр" - це народний депутат України, віце-президент Комітету з міграції, біженців Парламентської Асамблеї Ради Європи Олексій Гончаренко.

Участь у всіх заходах у Гончаренко центрі, з огляду на місію, яку Олексій та його команда втілюють у життя, завжди безкоштовна! Слідкуйте за діяльністю Олексія Гончаренка у телеграмі - https://t.me/oleksiihoncharenko або дивіться відео на платформі https://www.youtube.com/@AlexGoncharenko



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!