Тиранозаврячі історії

22.04.2017
22.04.2017
Тайм клуб "Берлога"
Кировоград, ул. Большая Перспективная, 62

Одна з найяскравіших сучасних молодих поетес Олеся Мамчич 22 квітня о 16.00 у Тайм-клубі "Берлога" зустрінеться зі своїми маленькими і дорослими читачами. Це саме вона все знає про те, хто мешкає в будиночку із зірками, який найкращий подарунок для люстерка, які нозі йдуть у шкоду і в кого носи незрівнянної краси і звісно ж це вона створила Тиранозавра Оленку.

Олеся авторка чотирьох поетичних збірок: «Передперша збірка» (2002, невидана), «Перекотиболе» (Київ: Пульсари, 2005), «Обкладинка» (Київ: Електрокнига, 2014), «Сонце пішло у декрет» (Київ: Смолоскип, 2014).
Авторка поетичних книг для дітей: «А на нас упав ананас» (Київ: Грані Т, 2013), «Тиранозавр Оленка» (Київ, Фонтан казок, 2017).
Окремі тексти перекладені англійською, польською, німецькою, білоруською, грузинською, румунською, російською, литовською, латиською, мовами та івритом, публікувалися в літературних часописах Литви, Латвії, Білорусі, Росії, Іраїлю.
Учасниця різноманітних творчих проектів, антологій та фестивалів — як в Україні, так і за кордоном. Співорганізаторка літературних імпрез. Кураторка Дитячої літературної премії «Волохатий олівець», а також напрямку «українська мова й література» у альтернативному проекті «БеркоШко».
Вірші Мамчич для дітей за оновленою шкільною програмою вивчають у молодшій школі.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!