Понад півтори тисячі доларів зібрали для «Добромиру» у США

17.12.23, 14:54

Цієї осені 11-річний хлопчик по імені Джаспер, який живе у США, дізнався від своєї мами Джозефін Курант, що у Кропивницькому є спільнота «Добромир», яка готує сухі супи і борщі для ЗСУ.

Так сталося, що у жовтні Джозефін познайомилася із Вікторією Талашкевич, волонтеркою спільноти «Длбромир», коли вони разом ділилися досвідом із українськими жінками-біженками у Вільнюсі. Цей проект втілювала організація «WAKE» із сполучених штатів.

Тож, хлопчик Джаспер написав листа директору своєї середньої школи (Marin Primary & middle School) та попросив дозволу влаштувати з друзями ярмарок печива та зібрати кошти для України.

Директорка відразу відповіла, що допоможе йому скласти план і організувати захід з іншими учнями та ученицями. Зрештою діти з батьками напекли смаколиків та продали на ярмарку печива на 300 доларів! Ще біля 1200 доларів перерахували в якості донатів їхня батьки, друзі, рідні та знайомі. У відповідь діти, котрі волонтерять у Кропивницькому, записали відео зі словами подяки

До речі, тепер кожної суботи о 13:00, на базі громадської організації «Добромир» у Кропивницькому працює ДИТЯЧА ВОЛОНТЕРСЬКА КУХНЯ. Придумали і проводять захід поедставниці Центру розвитку людини та сім‘ї «Сонячний зайчик», волонтерки Ірина Новакова та Вікторія Карбовська.

Запрошуємо діток віком від 1 до 14 років, разом з батьками, завітайте! Реєстрація на участь ось тут: https://cutt.ly/UwAOtvIr

Коли? Щосуботи о 13:00
Де? Вулиця Гоголя, 79
Деталі ось тут, будь ласка: 097-865-31-72 ( tm ), 050-199-80-89 ( vb )



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!