Понад три мільйони доларів витратили на нові авто жителі Кіровоградщини у лютому

03.04.20, 10:00

В останній місяць зими у Кропивницькому та Кіровградській області придбали 130 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $27 тис.

Сума витрат минулого місяця в регіоні склала $3,5 млн. Найпопулярнішою маркою у регіоні булаToyota, яких зареєстрували 29 авто на суму $1 млн. Також попитом користувалися Renault і Mitsubishi – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Бестелером серед моделей у Кропивницькому став кросовер RenaultDuster. Крім нього були популярними Toyota RAV4 і KiaSportage.

Серед зареєстрованих авто 33% – машини з дизельними двигунами, а середній об’єм двигуна становив 2 тис сантиметрів кубічних.

Загалом у лютому в Україні зареєстрували 6,9 тис нових автомобілів. Усього у найкоротший місяць року українці витратили на авто $200 млн. Найбільшу кількість продажів серед моделей отримав кросовер Toyota RAV4, яких минулого місяця зареєстрували майже пів тисячі.

Нагадаємо, впродовж 2019 року в Кропивницькому та Кіровградській області зареєстрували понад 1,6 тис нових автомобілів на суму $47 млнбез врахування додаткового обладнання. Серед марок лідером продажів стало Renault, яких зареєстрували 381 автомобіль на суму $6 млн. На другому місці Toyota (277 авто на суму $11 млн).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!