Правильна джинса

24.02.21, 12:00

Ця історія почалася із програми «РадіоМайдан», котру почула Галина Сергіївна, і вирішила принести до Гончаренко центру цілий пакунок із джинсами. Щоб сировину передали у Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі та дівчатка пошили екосумки, рюкзачки і прихватки.

Галина Сергіївна розповіла керівництву центру, що від покійної мами-кравчині у неї залишились десяток книг по крою та шиттю, котрі вона була б рада передати у ліцей.

Вчора, коли директорка Гончаренко центру Вікторія Талашкевич забрала пані Галину і привезла з книжками у ліцей, туди ж навідалися журналісти програми «День за днем» від "Суспільне Кропивницький", і нежданно-негаданно вдалося записати чудову теплу сімейну історію, котра вилилася в історію допомоги.

Бо ж пошиті дівчатками-ученицями ліцею екосумки та інші вироби будуть 18 березня продані на міському ярмарку, щоб зібрати кошти для стареньких у будиночку «Затишна оселя» у селі Аджамка.

Тепер організатори акції готують листа на Кропивницька міська рада, щоб ярмарок дозволили провести на площі біля муніципалітету. І ще отримали згоду від «Банку речей» допомогти з підкладковою тканиною для виробів.

Синергія, співпраця, добро - це акція «Правильна джинса»!! Якщо маєте джинси – приносьте до 1 березня за адресою вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!