​Асоціація Політичних Наук шукає волонтерів

19.02.21, 16:00

В рамках всеукраїнської кампанії «Атестація депутатів місцевих рад» у Кропивницькому відбувається перевірка роботи приймалень депутатів міської ради. Щоб перевірити всі приймальні, АПН звертається за допомогою до волонтерів

Минулого року на місцевих виборах було обрано новий склад міської ради. Асоціація Політичних Наук в рамках громадської кампанії «Атестація депутатів місцевих рад» продовжує відслідковувати роботу депутатського корпусу.

Однією з основних форм депутатської діяльності є здійснення особистого прийому виборців у депутатських приймальнях. Нещодавно міська рада затвердила графік особистого прийому депутатів і оприлюднила його на офіційному сайті. Деякі депутати вже розпочали роботу за цим графіком. До кінця березня активісти організації планують перевірити роботу всіх 42 депутатів Кропивницької міської ради та здійснення ними особистого прийому громадян.

«Ми перевіряємо точність інформації, вказаної на сайті міської ради, чи дійсно депутати здійснюють особистий прийом у вказаний час, чи можуть на нього прийти звичайні виборці. Щоб наш моніторинг здійснювався максимально об’єктивно, ми вирішили залучити до цієї перевірки волонтерів. Тож, якщо ви маєте час та бажання допомогти нашій організації контролювати місцеву владу, запрошуємо всіх бажаючих. Ми робимо це для всіх нас, для нашого міста, адже чим краще працюватимуть наші депутати, тим вищою буде якість життя у Кропивницькому. І домогтися цього – у наших інтересах і у наших силах!», - зазначив Дмитро Сінченко, голова Асоціації Політичних Наук і координатор «Атестації депутатів місцевих рад» у Кропивницькому.

Для того, щоб стати волонтером АПН, достатньо зателефонувати або написати листа на електронну адресу організації.

Контакти: 0505641454, presscentr5@gmail.com

Докладніше про громадську кампанію «Атестація депутатів місцевих рад» за посиланням.

За постійними оновленнями кампанії можна слідкувати:

На веб-платформі Атестація депутатів місцевих рад

В соціальній мережі Facebook на сторінці «Місцеві депутати. Атестація»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!