​Асоціація Політичних Наук оцінює якість бюджетних програм у Кропивницькому

23.01.20, 10:00

«Асоціація Політичних Наук» спільно з ГО «Буслав Січ» (м.Богуслав) та організаціями з інших регіонів України, за підтримки «Інституту висвітлення війни та миру» (IWPR), продовжують свій моніторинговий проект, спрямований на оцінку якості місцевих бюджетних програм.

Для проведення оцінки місцеві координатори проекту у п’яти містах використовуватимуть методологію розроблену експертом Центру «Ейдос» Володимиром Тарнаєм.

Предметом моніторингу стане процес розробки, виконання та звітування про виконання бюджетних програм на місцевому рівні.

«Мета цього моніторингу полягає в проведенні об’єктивної та незалежної оцінки якості всіх складових бюджетного процесу в частині програмно-цільового методу бюджетування. Минулого року, вивчивши ряд місцевих програм, ми стикнулись з тим, що маємо значні прогалини у аспектах розробки, обговорення програм з громадськістю та звітування про виконання програм» - зазначив голова «АПН» Дмитро Сінченко.

За період проекту командою експертів, у відповідності до методології, буде проаналізовано по 3 цільових програми міської та обласної рад. Буде проведено їх порівняльний аналіз та сформовано рекомендації по їх вдосконаленню та підвищенню ефективності виконання.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!