Кав'ярня "Ваніль" отримала нагороду "Знак якості"

02.02.21, 10:00
Колектив кав'ярні "Ваніль"
Колектив кав'ярні "Ваніль"

Кав‘ярня «Ваніль» стала однією із небагатьох компаній у Кропивницькому, яка зарезультатами роботи у минулому році отримала нагороду як фіналіст конкурсу «Найякісніші товари та послуги» від компанії «Знак якості».

​ ​Власник кав'ярні Володимир Кравчук
​ ​Власник кав'ярні Володимир Кравчук
Власник кав'ярні Володимир Кравчук розповідає, що дізнався про нагороду буквально напередодні вручення, а загалом компанія вже більше п'яти років проводить Всеукраїнський конкурс «Найякісніші товари і послуги року», щоб визначити надійних виробників товарів і послуг. За результатами дослідження і аналізу саме кав'ярні «Ваніль» була удостоєна почесної нагороди «Краще підприємство України» у своїй категорії.
Нагорода для ​ ​кав'ярні "Ваніль"
Нагорода для ​ ​кав'ярні "Ваніль"
Альона Пономаренко, котра вручала нагороду, розповіла, що для визначення фіналіста, їхня експертна комісія провела дослідження за такими пунктами: аналіз товарів або послуг порівнюються з конкурентами у тій чи іншій категорії; аналіз соц.мереж; аналіз відгуків про компанію, які пишуть споживачі на різних інтернет ресурсах. Основні критерії оцінки - це відповідність законодавству України, частка ринку, ціновий сегмент, відгуки, якість, дистрибуція, інформативність, доступність, формат, новації, історія, ступінь автоматизації, клієнтоорієнтованість, маркетингові рішення, репутація на ринку.

Тепер, як фіналіст, кав'ярня "Ваніль" отримує право використання торгового знака "Знак якості" протягом року. "Ми щиро дякуємо всім друзям, клієнтам, гостям, партнерам - це наша спільна нагорода", - говорить Володимир Кравчук.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!