​У листопаді на Кіровоградщині придбали 170 нових авто

07.01.21, 10:00

Впродовж листопада минулого року у Кропивницькому та Кіровоградській області придбали 170 нових автомобілів на загальну суму 4,5 млн доларів США.

Renault стало найпопулярнішою маркою у регіоні. У листопаді-2020 на Кіровоградщині придбали 55 таких автомобілів. Також був попит на Toyota і Mitsubishi. Частка цих трьох брендів склала 53% від загальної кількості продажів у регіоні, – йдеться у рейтингу сайту з продажу автомобілів RST.ua Серед моделей лідерство по кількості продажів отримав кросовер Renault Duster. Крім нього часто реєстрували Renault Logan і Toyota RAV4.

У листопаді-2020 у Кропивницькому та області зареєстрували 135 кросоверів, що складає 79% від загального обсягу авторинку регіону. Частка машин з дизельними моторами склала 39%. Автомобілі вартістю понад 35 тис. доларів США без врахування вартості додаткового обладнання склали 19% від усіх зареєстрованих машин.

Загалом в Україні впродовж листопада зареєстрували 7,1 тис. нових автомобілів. Загальна сума витрат на покупку цих авто склала 220 млн доларів США. Найдорожчими авто, які купували українці у листопаді стали: 1 Rolls-Royce Cullinan (475 тис. доларів), 1 Rolls-Royce Wraith (450 тис. доларів), 2 Aston Martin DBX (кожен вартістю від 250 тис. доларів) і 2 Bentley Continental GT (по 300 тис. доларів за авто).

Нагадаємо, у жовтні у Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували 150 нових автомобілів, але тоді сума витрат на покупку нових авто була на 500 тис. доларів США меншою і складала 4 млн.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!