​“АгроКУБ” стартував на Кіровоградщині

16.03.17, 14:00

З березня нинішнього року на Кіровоградщині активно стартувала нова, адаптована під потреби клієнтів малого та середнього агробізнесу, програма кредитування «АГРОКУБ». Як повідомили в банку, першим аграрієм регіону, який отримав фінансування за найбільш прийнятними умовами, став фермер із Бобринеччини - Павло Олександрович Зубенко.

“Люблю свою землю. Тут і дихається і живеться по-особливому. Усе своє життя присвятив землеробству, і ось уже 13 років займаюсь фермерством, - розповідає Павло Олександрович. Обробляємо і даємо раду більше 200 га землі. Весна вже йде повним ходом, а значить і ми працюємо вже на майбутній урожай. Ось запланував придбати новий обприскувач для більш ефективного внесення засобів захисту рослин та добрив. Аби не вилучати з господарства такі потрібні саме зараз кошти, звернувся за позикою до ПриватБанку. Порадувало, що все з мінімальними затратами сил, часу та усіляких документів. Крім того, можу погасити кредит уже з майбутнього урожаю і не хвилюватись, де брати гроші уже сьогодні”.

ПриватБанк кредитує аграріїв з адаптованими під їх діяльність графіками погашень, пропонуючи фермерським господарствам сезонні “кредитні канікули”. Клієнти ПриватБанку зможуть погасити кредит таким чином: перші 6 місяців виплачувати тільки відсотки, решту 6 місяців – суму боргу з відсотками рівними частинами. Співпраця з місцевою владою забезпечує компенсацію відсотків за користування кредитами з коштів місцевих бюджетів. Таким кредитом можуть скористатися як юридичні особи, так і приватні підприємці. Оновлені умови кредитування діють за стандартними кредитами “КУБ”. Щоб отримати кошти, потрібно лише заповнити заявку на сайті проекту kub.pb.ua.

«Ми пропонуємо аграрія регіону особливі умови кредитування, що дозволять максимально забезпечити фінансування їх потреб на термін до 12 місяців. - розповідає Вікторія Діденко, керівник Направлення по активно-пасивним операціям клієнтів малого та середнього бізнесу Кіровоградської філії ПриватБанку. - Відсотки за кредитом знижено до 2% на місяць, а максимальну суму кредиту «КУБ» збільшено до 500 000 грн”.

З початку роботи програми “КУБ” в регіональний бізнес інвестовано понад 16 млн грн, а 263 проекти підприємців Кіровоградщини отримали можливість розвитку та розширення. ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!