​Стало відомо, які авто купували жителі Кіровоградщині у липні – рейтинг

25.08.20, 12:53

Загальна сума витрат на покупку нових авто в регіоні становила 4 мільйони доларів. Лідером продажів став французький бренд Renault. У Кропивницькому зареєстрували 35 автомобілів цієї марки на суму 520 тисяч доларів без врахування вартості додаткового обладнання. В трійку найпопулярніших марок увійшли Toyota і Mitsubishi, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

У рейтингу моделей на першому місці минулого місяця у регіоні був хетчбек Renault Sandero. Крім нього були популярними Renault Loganі Renault Duster.

Серед усіх зареєстрованих авто 68% склали кросовери. Майже 40% – з дизельними двигунами, а середній об’єм мотора становив 2 тисячі сантиметрів кубічних.

Загалом впродовж липня в Україні зареєстрували понад 8,3 тисяч нових автомобілів на суму 260 мільйонів доларів. Цей показник вищий на 10% ніж за аналогічний період минулого року. У липні реєстрували й автомобілі преміум-класу, серед яких Aston Martin DBS, BMW 8-Series Coupe , два Mercedes-Benz GT-Class AMG, чотири Porsche 911 та шістнадцять Land Rover Range-Rover.

Нагадаємо, впродовж січня-червня 2020 року у Кропивницькому та Кіровоградській області придбали 720 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала 26 тисяч доларів. Сума витрат у першому півріччі в регіоні склала 19 мільйонів доларів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!