​Які авто купували жителі Кіровоградщини у квітні: ТОП-5 моделей

16.05.19, 14:00

Минулого місяця у Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували 133 нові автомобілі, кожен з яких в середньому коштував $32 тис.

Сума покупок у регіоні минулого місяця склала $4 млн, якщо не враховувати ціни додаткового обладнання. Серед автомобільних марок найбільшим попитом користувалися машини Renault. Жителі Кіровоградщини витратили на 29 автомобілів цієї марки суму $500 тис. Також популярними були Toyotaі Mitsubishi, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Серед компактних авто найчастіше купували Hyundaii10, у B-класі лідером стало Renault Sandero. Найпопулярніша модель у C-класі – RenaultLogan. Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. У сегменті E найбільше продажів отримали ToyotaCamry. Серед позашляховиків лідером продажів став кросовер RenaultDuster, який став бестселером усіх класів.

Загалом, минулого місяця в Україні зареєстрували майже 7 тис нових авто. Серед них були Porsche 911, Aston Martin DBS, BMW X7 і Rolls-Royce Cullinan. Загальна сума витрат на покупку нових автомобілів склала $200 млн. Найбільше авто купили кияни. В столиці за місяць придбали майже 3 тисячі авто на суму $84 млн.

Нагадаємо, у першому кварталі 2019 року в Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували 300 нових автомобілів на суму $9 млн.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!