33 мільйони доларів витратили жителі Кіровоградщини на нові авто

24.10.19, 14:00

У січні-вересні у Кропивницькому та Кіровоградській області придбали 1,1 тис нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $30 тис.

Сума витрат за 9 місяців в регіоні склала $33 млн. Найпопулярнішою маркою у регіоні була Renault, яких зареєстрували 240 авто на суму $4 млн. Також попитом користувалися Toyota і Volkswagen, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Серед компактних авто на Кіровоградщині найчастіше купували Hyundai i10. У B-класі лідером стало Renault Sandero. Найпопулярніша модель у C-класі – Renault Logan. Ліфтбек Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. Лідером E-класу була Toyota Camry. У F-класі бестселером був Mercedes S-Class. Поміж позашляховиків найбільше продажів отримав кросовер Renault Duster, який виявився найпопулярнішим серед усіх класів.

Загалом, січні-вересні цього року українці придбали 61 тис нових автомобілів. Найпопулярнішою маркою в Україні було Renault, яких зареєстрували майже 9,5 тис авто на суму $150 млн. Також попитом користувалися Toyota і Kia. Загальна сума витрат у перші 9 місяців поточного року становила $2 млрд.

Нагадаємо, у січні-вересні минулого року у Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували тисячу нових автомобілів, але сума витрат тоді становила $27 млн.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!