Перезавантаження мережі художньої та технічної творчості

26.09.19, 15:58

Як провести перезавантаження для кількох десятків дорослих людей? Просто! Треба зібрати їх у приміщенні Центральноукраїнського державного будинку художньої та технічної творчості на семінар-практикум та добряче «прокачати».

Днями на таких захід приїхали з усієї Кіровоградської області заступники директорів з виховної роботи закладів професійної (професійно-технічної) та вищої освіти І-ІІ рівня акредитації та керівники гуртків позашкільної, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти І-ІІ рівня за різними напрямами роботи.

Виступає Вікторія Алєксєєвець
Виступає Вікторія Алєксєєвець

Учасників семінару привітала заступниця начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА Лідія Шатна та головний спеціаліступравління освіти міської ради міста Кропивницького Ольга Журавльова.

Презентація інформаційної компанії «Щеплення безпеки» від представників ГО «Молодих освітян «ДієVO» не залишили нікого байдужим та продовжились в обговорені участі молоді через активну дію учнівського самоврядування у співпраці з громадськими організаціями, Прес-клубом Реформ та Корпусом Миру США в Україні.

Виступає Вікторія Талашкевич
Виступає Вікторія Талашкевич

Новим напрямом роботи педагоги визначили для себе використання чат – ботів в освітньому просторі, які презентувала Вікторія Талашкевич. Нова корисна інформація та обмін досвідом стали початком нової хвилі педагогічної діяльності!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!