Чотири мільйони доларів витратили за місяць у Кропивницькому на нові авто

16.06.19, 12:00

У травні у Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували майже 120 нових автомобілів, кожен з яких в середньому коштував $32 тис.

Серед автомобільних марок найбільшим попитом користувалися машини Toyota. У регіоні придбали 24 таких авто на суму $1 млн. Також популярними були Renault,Skoda таVolkswagen. Загальна сума покупок у Кропивницькому минулого місяця склала $4 млн, якщо не враховувати ціни додаткового обладнання, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

В А-класі найкраще продавалися Fiat 500 і Hyundaii10. Серед авто B-класу лідером стало KiaRio. Найпопулярніша модель у C-класі – HyundaiElantra. Ліфтбек Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. У сегменті E найбільше продажів отримала SkodaSuperb. Серед позашляховиків лідером продажів став кросовер RenaultDuster.

Загалом, у травні в Україні зареєстрували 6,7 тис нових автомобілів, серед яких найбільша частка у кросоверів. Кількість придбаних за місяць позашляховиків склала майже 5 тис авто. Легковиків купили всього 2 тис, а загальна сума покупок перевищила $200 млн.

Нагадаємо, у квітні у Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували 133 нові автомобілі, кожен з яких в середньому коштував $32 тис.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!