​Хочете на один день стати студентом? Долучайтеся до профорієнтаційного проекту!

13.03.19, 10:00

Обираючи професію, молоді люди досить часто почувають себе невпевнено, проявляють надмірну обережність, бояться помилитися і прийняти неправильне рішення. Багато випускників взагалі не уявляють собі ким бути, до якого навчального закладу вступати і чи взагалі вчитися далі.

Профорієнтаційний проект «Стань студентом на один день», запроваджений Кіровоградським обласним центром зайнятості, допомагає юнакам і дівчатам свідомо підійти до вибору майбутньої професії,навчального закладу та практично перевірити свій вибір.

Взявши участь у проекті, Ви обираєте навчальний заклад м. Кропивницький і проводите в ньому один день як студент: відвідуєте лекційні, практичні та семінарські заняття, гуртки, майстер-класи, працюєте в лабораторіях.

З початку навчального року такі заходи пройшли на базі Центральноукраїнського вищого професійного училища імені Миколи Федоровського, Кропивницького інженерного коледжу Центральноукраїнського національного технічного університету, Економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті, Кропивницького коледжу харчування та торгівлі, Льотної академії Національного авіаційного університету та Кропивницького коледжу механізації сільського господарства. Загалом, на один день стали «студентами» майже 200 школярів Кіровоградщини.

Хочете на один день стати студентом? Звертайтеся до Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32-28-41. Ми допоможемо Вам на кілька кроків наблизитися до своїх мрій!, - обіцяє Відділ організації профорієнтації Кіровоградського обласного центру зайнятості.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!