​Які авто купували в Кропивницькому у квітні?

18.05.18, 16:00

Минулого місяця у Кропивницькому та Кіровоградській понад 120 нових автомобілів, серед яких найпопулярніші Chevrolet, Toyota та Hyundai.

Сумарна вартість зареєстрованих автомобілів у регіоні минулого місяця становила понад 3 мільйони доларів США без врахування вартості додаткового обладнання. Найбільша частка зареєстрованих авто входить у ціновий діапазон до 17 тисяч доларів. Таких авто майже 50%. Ще 18% автомобілів були дорожчим 35 тисяч доларів США. Середня ціна автомобіля в регіоні в квітні становила 31 тисячу доларів США.

Як повідомляє аналітичний відділ сайту з продажу автомобілів RST.ua, найчастіше купували автомобілі марки Chevrolet. У Кропивницькому за місяць зареєстрували 24 таких машин на суму 350 тисяч доларів. Також у регіоні часто купували Toyota і Hyundai, яких продали 17 та 11 автомобілів відповідно. Серед моделей лідером продаж став кросовер Chevrolet Niva. Крім цього, в регіоні зареєстрували один автомобіль Bentley Bentayga вартістю майже 300 тисяч доларів США.

Загалом, минулого місяця в Україні зареєстрували понад 6 500 нових автомобілів на суму 200 мільйонів доларів. Порівняно з квітнем минулого року, витрати на покупки автомобілів збільшились на 10%, а середня ціна по країні тепер становить 30 тисяч доларів США.

Нагадаємо, впродовж перших трьох місяців цього року у Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували майже 4 сотні нових авто, а витрати на покупку авто за 3 місяці становили 10 мільйонів доларів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!