"Росинка" підкорювала Стамбул

06.05.18, 12:00

Цієї весни у Стамбулі (Турція) відбувся Міжнародний Фестиваль, присвячений Дню дітей, який є традиційним святом країни. Вихованцям Народного художнього колективу хореографічнго ансамблю «Росинка» (керівник – заслужений працівник культури України Галина Чайковська) випала честь стати учасниками цієї вражаючої своїми масштабами події.

На березі моря зібралося понад 500 учасників з різних країн світу. Основною метою фестивалю було привернути увагу до проблем миру, закликати усіх до взаємоповаги, встановленню щирих відносин між людьми різних національностей!

Протягом насичених днів фестивалю вихованці "Росинки" взяли участь у третій Міжнародній асамблеї Миру, що проходила у муніципалітеті Sariyer! Долучилися до послання про Мир від дітей з усього світу та до висадження дерев Миру на алеї Дружби. Побували на екскурсіях в акваріумі Viasea, у палаці Долмабахче, на прогулянках по Босфору, побачили багатофункціональний стадіон, домашню арену ФК "Бешікташ", пройшли урочистою ходою в національних костюмах вулицями столиці з прапорами нашої країни, і, звичайно, мали змогу представити народно-сценічний танець гостям фестивалю! Наш "Український святковий"(Гопак) викликав шквал емоцій у глядачів, а артисти «Росинки» отримали найвищу відзнаку за сценічну майстерність та артистизм.

Дітей переповнюють приємні враження не лише від подорожі та фестивалю , а й від турецької гостинності, яка огортала їх на кожному кроці сонячної країни.

Вітаємо наших вихованців! Пишаємося тим, що на таких грандіозних Міжнародних фестивалях майорить український прапор!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!