​Жінка. Кар’єра. Бізнес: Інна Чижик успішно презентувала виробництво на Всеукраїнському нетворкінгу

26.04.18, 14:00

Днями у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» за підтримки Державної служби зайнятості відбувся Всеукраїнський нетворкінг «Жінка. Кар’єра. Бізнес». Захід відбувся у колаборації з ІІ-м Міжнародним бізнес-форумом «Бізнес Woman 2018», організатором якого є журнал «Бізнес WOMAN».

Мета форуму – консолідувати жінок сфери бізнесу, політики та соціальної сфери задля налагодження тісної співпраці, обміну досвідом, репрезентації України в світі та сприяння розвитку малого і середнього бізнесу серед жінок.

Серед учасників Форуму – 1000 жінок з 20 країн світу, серед яких – представниці дипломатичних структур, політикуму, жіночих бізнес-клубів та підприємств, засобів масової інформації, власники бізнесу, керівники політичних партій, наукових та аналітичних центрів, міжнародних організацій та фондів з різних регіонів України та світу. Не залишились осторонь проведення такого масштабного заходу і представники Кіровоградського обласного центру зайнятості та директорка ТОВ «ШВ «Мрія Є» Інна Чижик із Кропивницького.

Форум складався з двох панелей: «Вплив міжнародної дипломатії та політики на розвиток України» та «Кращі практики ведення бізнесу жінками в Україні та за кордоном. Соціальна відповідальність бізнесу». В урочистому відкритті заходу взяв участь в.о. Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Валерій Ярошенко, заступники голови ДСЗ (ЦА) Юлія Жовтяк та Роман Криган.

«Згідно з даними Всесвітньої федерації асоціацій прямих продажів, жінки починають свій бізнес у 1,5 рази частіше ніж чоловіки, з капіталом, що в 6 разів менше ніж стартовий капітал чоловіків-підприємців. В Україні, за даними держреєстру, частка жінок-керівників, серед усіх активних суб’єктів економічної діяльності, становить 40%. Тому, цей захід організовано для того, щоб показати всім, хто втратив надію, що в Україні можна розвиватися та вести свій бізнес», – зазначив в.о. Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Валерій Ярошенко.

На захід були запрошені успішні жінки-підприємці, які активно співпрацюють зі службою зайнятості. Вони презентували свій бізнес, продукцію, яку випускає їх підприємство, це найкращі приклади жіночого бізнесу з усієї України.

«Такі заходи мотивують та надихають. Шлях аби досягнути мети – важкий, але цікаві і нові знайомства тільки сприяють цьому. Участь у форумі дає змогу отримати багато нових знайомств, контактів для розвитку компанії, цікаву інформацію, корисні новини та поради», – підсумувала після урочистого закриття нетворкінгу, директорка ТОВ «ШВ «Мрія Є» Інна Чижик.

Свою продукцію від Кіровоградської області представило ТОВ «ШВ «Мрія Є», яке займається пошивом текстильних виробів для готельно-ресторанного бізнесу, індивідуальним та масовим пошивом одягу. Потужності підприємства дозволяють успішно працювати на всеукраїнському ринку, і, як наслідок, продукцію знають у багатьох куточках країни.

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Кіровоградського обласного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!