Єдине соціальне середовище зайнятості

06.02.18, 18:00

Днями розпочав функціонування новий веб-портал Кіровоградського обласного центру зайнятості. Регіональна веб-сторінка Інтернет-ресурсу Державної служби зайнятості має назву «Єдине соціальне середовище зайнятості». Новий веб-портал створений з метою забезпечення висвітлення процесів, які відбуваються на регіональному ринку праці, а також надання інформаційних та інших послуг громадськості та ЗМІ.

Робота нового Інтернет-ресурсу регламентується відповідно до законів України «Про зайнятість населення», «Про Національну програму інформатизації» та «Про інформацію» і створена на виконання наказу Державної служби зайнятості (Центрального апарату) від 04.01.2018 року № 1 «Про забезпечення відкритості у діяльності державної служби зайнятості засобами Інтернет-ресурсу «Єдине соціальне середовище зайнятості».

З огляду на цінність і актуальність оприлюдненої на регіональній веб-сторінці інформації, пропонуємо Вам активно долучитись до співпраці і стати постійними відвідувачами «Єдиного соціального середовища зайнятості», повідомляє Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи обласного центру зайнятості.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!