​Хочеш стати мулярем – звертайся до центрів зайнятості

22.10.17, 12:00

Мабуть, небагато знайдеться на Землі професій, що сягають у таку давнину, як професія муляра. Вона – найдавніша серед людських занять і з усіх будівельних професій.

Багато хто вважає професію муляра вузькою. Адже по суті в його обов'язки входить тільки зведення стін і нічого більше. Але це лише на перший погляд. Якщо уважно придивитися до муляра, можна переконатися в тому, що його діяльність досить різноманітна. Кожен будівельний об'єкт не схожий на інший і вимагає від спеціаліста різних навичок. Муляр робить кладку несучих стін, фундаменту арок, зводів, колон, бере участь в установці віконних і дверних коробок. Потреба у робітниках цієї професії постійна і має тенденцію до зростання. У більшості регіонів України муляр без особливих ускладнень знаходить роботу в будівельних організаціях, на підприємствах та в установах різних форм власності, наприклад домобудівних комбінатах, ремонтних і житлових управліннях тощо. Таким чином, професія муляра має сталий попит на ринку праці.

Тож кого зацікавила зазначена професія, служба зайнятості має можливість навчити на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості шляхом організації професійного навчання. Нaвчaння рoзпoчинається з 18 жовтня поточного року. Курc нaвчaння тривaтиме 4,6 мicяця.

Крім того, у жовтні місяці на базі Рівненського ЦПТО розпочинається навчання за професіями виробник художніх виробів з лози, продавець непродовольчих товарів, кравець, кухар, водій автотранспортних засобів (категорія «В»), муляр, візажист та ін.

Уci охочі змiнити прoфеciю мaють можливість звернутиcя дo Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi, що знаходиться зa aдреcoю: м. Крoпивницький, вул. Л. Куценкa, 10.

Кіровоградський обласний центр зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!