​Ваучер - додатковий шанс працевлаштуватися

15.09.17, 18:00

Не секрет, щоб бути затребуваним на сучасному ринку праці, необхідно постійно навчатися і підвищувати кваліфікацію, адже в умовах застосування інноваційних технологій виробництва роботодавці ставлять до працівників високі вимоги щодо їхніх професійних знань та вмінь.

Тому за сприяння служби зайнятості зайняті та незайняті трудовою діяльністю громадяни мають чудову нагоду одноразово отримати ваучер на безкоштовне навчання за більше ніж 40-ка напрямками професій та спеціальностей. «Агрономія», «Соціальна робота», «Геодезія та землеустрій», «Комп'ютерна інженерія», «Захист і карантин рослин» - ось неповний перелік спеціальностей, за яким отримали ваучери громадяни Кіровоградщини за сприяння служби зайнятості.

У поточному році правом на одноразове отримання ваучера для оплати прискореного здобуття нової професії або підвищення кваліфікації скористалися 37 громадян Кіровоградщини. Робота в даному напрямку продовжується. Тож, у кого є бажання йти в ногу з часом – навчайтеся, будьте попереду не тільки у досвіді, а й в знаннях та навичках. У цьому допоможе служба зайнятості за місцем перебування. Оплата ваучера здійснюється за рахунок коштів Фонду соціального страхування на випадок безробіття.


Відділ організації профорієнтації Кіровоградської обласної державної служби зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!