​Форум лідерів громадянського суспільства

30.06.17, 18:00

Форум лідерів громадянського суспільства Кіровоградщини відбувся 27-го червня 2017 року у приміщенні Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати. Захід проводився задля налагодження ефективного діалогу та партнерських відносин органів державної влади та місцевого самоврядування з організаціями громадянського суспільства.

Фото - з сайту обласної державної адміністрації
Фото - з сайту обласної державної адміністрації
Участь у форумі взяли керівники обласної державної адміністрації, обласної ради, представники Кабінету міністрів України, керівники Громадських рад при органах влади, лідери громадської думки Кіровоградської області.

Серед запрошених на Форум були і представники громадської організації «Агентство Розвитку Територій» (АРТ), директор організації - Віктор Куцоконь та заступниця голови ГО «АРТ» - Анна Русавська, яка і виступила із презентацією діяльності Агентства.

Виступає Анна Русавська
Виступає Анна Русавська
Спікери окреслили сферу та напрямки роботи своїх громадських організацій, описали цікаві і корисні суспільні ініціативи. Зокрема, пані Анна Русавська розповіла про перспективи розвитку територій, задачі і виклики, які стоять перед керівництвом міст, селищ та сіл на сьогодні, а також, окреслила можливості та напрямки співпраці «Агентства Розвитку Територій» з представниками влади і громад.

- В останні роки роль громадських активістів у різних сферах діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування невпинно зростає. Особливо актуальним є участь лідерів громадянського суспільства у впровадженні реформ, зокрема, в умовах децентралізації, - зазначила Анна Русавська, і запросила учасників форуму до співпраці.

Фото - з сайту обласної державної адміністрації
Фото - з сайту обласної державної адміністрації
Захід проходив у формі відкритого діалогу – кожен міг задати питання спікерам з приводу функціонування громадських організацій та втілення різноманітних проектів, програм, ініціатив. Подібний формат дозволяє представникам неурядових організацій, науковцям, чиновникам та депутатам налагодити комунікацію та визначити спільні цілі розвитку територій, втілення яких у життя потребує подальшої співпраці.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!