Світловодське ОСББ отримало “теплий кредит” та 90% компенсації

27.06.17, 18:00

Світловодське ОСББ “Радужне-23” отримало 114 тис. грн у рамках державної програми “теплий кредит” у ПриватБанку. Відтепер питання економії тепла у багатоквартирному будинку буде вирішено швидко та за невеликі кошти.

Нагадуємо, що держава запропонувала українцям програму цільового кредитування на тепломодернізацію житла, яка передбачає повернення до 70 відсотків вартості кредиту для ОСББ (в залежності від кількості субсидіантів в ОСББ - чим більше власників житла, які отримують субсидію, тим більший відсоток компенсації).

“Програма держави “теплі кредити” - це крок назустріч мешканцям, які мають бажання покращити умови проживання, - розповідає Віталій Юшко, голова ОСББ “Радужне-23” м.Світловодська. - Хочу завірити усіх - програма працює! Ми отримали кредит у ПриватБанку, 60% якого погашає держава та ще 30% відшкодовується по програмі Кіровоградської ОДА. Фактично лише 10 відсотків кредиту лягає на плечі мешканців нашого ОСББ. Хіба це не круто?”

Як повідомили у ПриватБанку, кредит для ОСББ - це швидко, вигідно та зручно. Держава обов’язково компенсує частину кредиту, гроші не «згорять» в банку, і відсоткова ставка не буде зростати через інфляцію чи зростання курсу валюти. Крім того, банк кредитує об’єднання співвласників багатоквартирних будинків без застави, не бере фінансову поруку мешканців або голови ОСББ.

“Ми довго і ретельно працювали з кожним мешканцем, аби донести інформацію про те, що державна програма дійсно працює і потрібно лише бажання аби скористатися нею, - додає Віталій Іванович. - Слід було доводити, іноді навіть вмовляти чи не кожного мешканця, і як бачите - чудовий результат. До 1 серпня плануємо замінити вікна та двері у під’їздах. А у наступному році ми плануємо знову прийняти участь у державній програмі по енергозаощадженню. Лише самі ми зможемо покращити своє життя, а держава та ПриватБанк нам допоможуть”.

“Ми пропонуємо найнижчий відсоток за кредитами для юридичних осіб - до 18% без додаткових умов і прихованих комісій та кредитні канікули з погашення тіла кредиту в перші 3 місяці, - розповідає Олексій Харін, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - Термін кредитування складає від 1 до 7 років і надається на суму до 2 млн грн. Оформити кредит в ПриватБанку надзвичайно просто, швидко та зручно. Керівникам ОСББ необхідно звернутися в будь-яке відділення ПриватБанку, де їм нададуть усі необхідні консультації, допоможуть оформити кредит і навіть обрати підрядника для реалізації енергоефективних заходів в унікальному додатку “ПриватМаркет”. Наразі клієнти можуть скористатись послугами і сторонніх підприємців, коли вони впевнені в їх репутації та у наявності необхідних сертифікатів”.

"Процедура оформлення кредиту для юридичних осіб (ОСББ) не вимагає від клієнтів зайвих зусиль, - розповідає Катерина Підгорна, керівник відділення №41 Кіровоградської філії ПриватБанку. - Їм не потрібно перейматися питанням збору і поданням документів до органів влади та отримання компенсації. Банк самостійно подає документи позичальника на участь у програмі як від держави, так і від державної адміністрації (міської, районної чи обласної). Що стосується компенсації, то її виплачують щомісяця рівними частинами на рахунок у ПриватБанку".

Не потрібно чекати та накопичувати гроші, слід діяти - здійснити усі енергоефективні заходи та почати економити вже сьогодні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!