Мережа "Тріада” отримала народну підтримку та кошти на розвиток бізнесу

04.08.16, 18:00

Товариство з обмеженою відповідальністю виробничо-комерційна фірма “Тріада” скористалась сервісом ПриватБанку “КУБ” та отримала 130 тис. грн на розвиток виробничих потужностей.

Ще на початку квітня нинішнього року ПриватБанк запропонував малому бізнесу унікальний сервіс прямого кредитування “КУБ”. За чотири місяці “КУБ” надав можливість українцям інвестувати 90,9 млн грн у більше, ніж 1 200 проектів вітчизняного бізнесу. Підприємці розміщують заявки, приватні інвестори фінансують проекти, які сподобались. Заявка на сайті “КУБ” активна протягом двох місяців. За цей час проекту потрібно зібрати необхідну суму. Усі інвестиції страхує компанія “Інгосстрах”.

Пані Світлана Сисоєва, керівник ТОВ ВКФ “Тріада” мріє про розширення виробничих потужностей фірми, і на отримані в “КУБі” 130 тис.грн. планує збільшити лінійку товарів власного виробництва.

“Наша фірма працює уже 25 років і представлена 4 роздрібними магазинами у обласному центрі, - розповідає пані Світлана. - Окрім того, що ми реалізуємо готову продукцію різноманітних виробників та постачальників. Наразі ми також є потужним виробником готової кулінарії та кондитерських виробів. Лінійка останніх на сьогоднішній день вже складає близько 30 позицій і сьогодні, завдяки допомоги “КУБу” ми плануємо її збільшити. Розширення виробництва призводить і до збільшення кількості робочих місць”.

Сервіс “КУБ” ПриватБанку пропонує українцям інвестувати кошти у вітчизняний бізнес та надавати можливість регіональним малим підприємствам і дрібним підприємцям отримати надійне та стабільне джерело фінансування.

“Наша мета - дати поштовх для розвитку малого бізнесу регіону, - ділиться Вікторія Приймак, керівник Направлення по реалізації послуг клієнтам середнього бізнесу Кіровоградської філії ПриватБанку. - І відповідно до цього - збільшити кількість робочих місць. Тільки такий шлях дасть можливість розвитку економіки не лише регіону, але й держави вцілому”.

Згідно статистичних даних, значну частку в економіці області (33,5%) займають малі підприємства м.Кіровограда, обсяг реалізованої продукції (товарів, послуг) яких становив 7306,3 млн.грн, а також м.Світловодська (6,6%), Кіровоградського (6,4%) та Новоукраїнського (3,9%) районів. За підсумками 2015р. кількість малих підприємств, які здійснювали діяльність на території області становила 7337 одиниць, що у розрахунку на 10 тис.осіб наявного населення склало 75 одиниць. Більша частка малих підприємств області (83,3% або 6404 одиниці) визначена як мікропідприємства. Кількість працівників, зайнятих на малих підприємствах області у 2015р. становила 35909 осіб, у тому числі найманих – 32836 осіб. На мікропідприємствах кількість зайнятих працівників склала 15554 особи.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!