Золотий птах - для особливих діток

14.04.17, 16:00

Кілька дітей, які є членами громадського об'єднання «Народна академія творчості інвалідів», брали участь у Міжнародному пісенному фестивалі-конкурсі «Золотий птах» для дітей та молоді з особливими потребами. Фестиваль вже втретє проходить на Вінниччині і об’єднує талановитих дітей та молодь з особливими потребами з різних регіонів України.

В минулому році Маша Сухонос привезла із фестивалю у місто Кропивницький Гран-Прі та була запрошена до Польші на 20-тий Міжнародний пісенний фестиваль для дітей та молоді з інвалідністю, що проходив у місті Чехочинек. У цьому році з Кіровоградщини у фестивалі прийняло участь троє дітей. За результатами два (!) призових місця у молодшій групі отримали Софія Михайленко (перше місце, Кропивницький) та Вероніка Чорна (друге місце, Олександрія). Саме Вероніку у цьому році запросили до Польші на фестиваль «Чехочинські зустрічі». Дівчинка вразила своїм артистизмом та виконанням пісні «Арлекіно» журі фестивалю.

- Ми вдячні Тиграну Хачатряну за підтримку під час організації поїздки дітей на фестиваль, - пише Ельміра Небесна, Голова КОО ВГО «Народна академія творчості інвалідів».
Цього року фестиваль взяла під свій патронат Перша Леді Держави – Марина Порошенко. Вже традиційно захід проходить за сприяння Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації, Департаменту культури міської ради, громадської організації «Центр «Культурна стратегія – ХХІ», ВРЦСМ галерея «Арт-шик» та торгівельної марки «RUTA».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!