Шоколатьє Ксенія влаштувала «солодкий» майстер-клас для особливих діток

05.06.15, 12:00

Днями, з нагоди Дня захисту дітей, хлопчики та дівчата із Центру реабілітації особливих діток, а також підопічні громадського об’єднання «Народна Академія Творчості» відвідали Львівську майстерню шоколаду.

Теплий та «солодкий» майстер-клас влаштувала «шоколатьє» Ксенія. Дітки, яким більше, ніж мабуть, всім іншим потрібен всебічний розвиток та яскраві емоції, насолоджувалися виготовленням цукерок із шоколадного проліне, за допомогою формочок; занурювали цукерки у рідкий шоколад, різні посипки (кокос, мигдаль, вишневі крихти); малювали на плитках шоколаду візерунки; ліпили та просто бешкетували із «солодким пластиліном».
Потім, всіх присутніх пригостили гарячим какао з виробами, які діти виготовили власноруч. Решту шоколаду, а виготовили діти дуже-дуже багато цукерок, оформили у гарні пакуночки - «з собою». А наостанок, шоколадним бешкетникам розмалювали шоколадом обличчя вусиками, окуляриками, шоколадними бровками та щічками. Весь час діткам розповідали цікаву інформацію, пов’язану із шоколадом. Шоколатьє Ксенія виявилася дуже ерудованою та цікавою співрозмовницею. Кожен із щасливих учасників цього дійства отримав фірмову кульку Львівської майстерні шоколаду!

- Безліч емоцій, позитиву та посмішок отримали ми на майстер-класі, і все це Свято Дитинства відбулося завдяки ініціативі двох чарівних жінок – власниці кав’ярні Вікторії Морозової та директора Вікторії Рябочкіної! Безмежно ще і ще раз ДЯКУЄМО!!! Це насправді було неймовірно і я раджу, друзі, потрапити на такий майстер-класс – це щось неймовірне, - каже директор Центру Анна Заботкіна.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!