​Отримуйте теплий кредит у ПриватБанку

11.04.17, 16:00

З початку квітня ПриватБанк кредитує фізичних осіб по державній програмі “Теплих кредитів”. ПриватБанк - єдиний український банк, який пропонує своїм клієнтам безвідсоткове кредитування по унікальній програмі “Оплата частинами” та під 2,9 відсотків щомісячно по програмі "Миттєва розстрочка". Тепер кожен кропивничанин, хто бажає придбати обладнання чи матеріали на утеплення, може легко та без паперової тяганини скористатись безвідсотковим кредитом і отримати гарантовану державну компенсацію до 35%.

“Для початку потрібно визначитись, які матеріали, обладнання потрібні та чи підлягають вони державній компенсації, - розповідає Олена Стоян, керівник напрямку “Оплата частинами” Кіровоградської філії ПриватБанку. - Якщо Ви визначились з товаром, віднайшли його у переліку, визначеному законодавцем для компенсації, залишилось лише скористатись послугами продавців - у будь-якому роздрібному (який має пос-термінал ПриватБанку) або інтернет-магазині, які підключені до сервісу "Оплата Частинами" чи на сайті ПриватМаркет”.

“Лише нещодавно я почав працювати з ПриватБанком по програмі “Оплата частинами” та вже бачу чудові результати, - розповідає Сергій Загоруйко, власник магазину “Сан-ремо”. - Я зробив аналіз та можу авторитетно заявити, що продажі і обіг готівки зросли в рази. Адже не всім сьогодні під силу оплатити повну вартість котлів (які коштують не дешево) та іншого обладнання для опалення. Клієнт має можливість придбати та встановити опалення, а я, за рахунок збільшення продажів - розширити асортимент товарів для задоволення потреб найвибагливіших покупців. Хочу порадити підприємцям скористатись моментом та долучитись до програм “Оплата частинами” та “Теплі кредити”. І вигідно, і зручно, і швидко, а як технологічно! Просто круто!”

Для отримання державної компенсації слід подати заявку на відшкодування в Приват24 - Оплата частинами - "Теплі кредити", де необхідно вказати наступні дані: адреса встановлення обладнання, чи є клієнт отримувачем субсидії (від цього залежить розмір компенсації) і прикріпити рахунок-фактуру.

Щомісячно ПриватБанк формує реєстри кропивничан, які оформили кредит і подає агентству Держенергоефективності. До реєстру потрапляють кредити, в яких є товари відповідно до рекомендацій. Компенсацію держави банк перераховує на кредитну карту клієнта, по якій була оформлена послуга “Оплата частинами”.

Наразі компенсація відшкодовується державою, якщо товар або послуга потрапляє під програму "Теплі кредити". Слід зазначити, що в отримані компенсації може бути відмовлено тим клієнтам, які придбали товар, який не відповідає вимогам, не подали заявку на відшкодування або вже скористалися програмою “Теплі кредити” в поточному бюджетному році у ПриватБанку або іншому державному банку.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!