Як Масляну у банку святкували

27.02.17, 14:00

Цьогоріч свято Масляної у ПриватБанку видалось напрочуд яскравим, багатим на учасників, веселощі, сміх, позитив, драйв та неймовірно смачнючі страви з млинців.

Уже декілька років поспіль співробітники Кіровоградскої філії ПриватБанку разом святкують Масляну: проводять конкурс на кращу страву, її презентацію, заздалегідь вивчають пісні і вірші, ба навіть пишуть власні. У цьому році приватбанківці запросили долучитись до свята і своїх клієнтів, друзів, партнерів. Директор Кіровоградської філії Ростислав Масло особисто через мережу Фейсбук запросив усіх бажаючих стати учасниками конкурсу або членами жюрі.

“Ми щиро вдячні усім, хто почув нас, відгукнувся на запрошення та весело провів з нами Масляну, - ділиться враженнями Ростислав Володимирович. - Цього року ми встановили рекорд - 24 команди! Щира вдячність нашим юніорам та респект нашим друзям. Свято вдалося на славу - було весело, цікаво та смачно!”

24 команди-учасниці конкурсу вразили і жюрі, і всіх присутніх не лише кількістю страв, але й креативними ідеями з презентації та смаковими якостями страв з млинців. До речі, склад жюрі та його незаангажованість і компетентність не викликали жодних сумнівів: Наталія Швець - шеф-кухар мережі ресторанів “Євразія” та “Старе місто”, Ірина Саєнко - Президент регіональної торгово-промислової палати, Роман Ілик - директор ОКВП “Дніпро-Кіровоград”, Мар’яна Попович - головний лікар обласного шкірно-венерологічного диспансера, Микола Бенет - головний лікар обласного наркологічного диспансера.

Розпочалося свято презентаціями страв юніорів. Учні міських загальноосвітніх шкіл №№10, 18 та 25 змагались у номінаціях “Божествений смак”, “Бабусин рецепт” та “Млинці щастя”. Звичайно, без весняних пісень, танців та веселощів не обійшлось. Діти внесли неповторний дитячий запал, поділились святковим настроєм та непідробними позитивними емоціями. Та, звичайно, найбільше їм сподобались заслужені призи та подарунки: смаколики від партнера ПриватБанку ТОВ “Золотий вік”, настінні годинники, календарі, кульки та грамоти від ПриватБанку.

“Щиро вдячні ПриватБанку за таке чудове свято! - розповідає Наталія Чеботарьова, вчитель ЗОШ№18. - Ми давно товаришуємо з ЮніорБанком. Завжди із задоволенням відгукуємось на усі їх запрошення та пропозиції. Жодного разу не пожалкували. І екскурсії, і квести, і квест-кімната, і усі свята з ними - це завжди неординарно, креативно, пізнавально та так весело. А сьогоднішнє свято справило таке яскраве враження, що діти будуть не один день розповідати та ділитись емоціями”.

Цього року вперше до команд співробітників банку долучились і дружні команди клієнтів. Команди регіональної торгово-промислової палати, ТОВ “Елгран”, ПАТ “Кіровоградграніт”, обласного комунально-виробничого підприємства “Дніпро-Кіровоград” довели, що вони є флагманами не лише виробничої галузі регіону, але й кулінарного мистецтва. Їх шедевральні страви отримали подарунки та призи не лише ПриватБанку, але й торгово-промислової палати.

Наразі, партнер та справжній друг ПриватБанку - Кіровоградська торгово-промислова палата, підійшли до участі у конкурсі дуже серйозно та відповідально. Вони підготували не лише смачні страви, але й призи переможцям - унікальні вироби hand-made кіровоградських майстрів. Переможцями конкурсу за одноголосним рішенням жюрі стали команди: відділення “Богдана Хмельницького” ПриватБанку, головного відділення ПриватБанку, ТОВ “Елгран” та ВІП-центру Кіровоградської філії ПриватБанку. Призи, подарунки та гарний настрій отримали усі учасники конкурсу.
“Навіть не очікувала, що стану учасником такого дійства у найсерйознішій та найсоліднішій фінансовій установі країни, - ділиться враженнями Ірина Саєнко, Президент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати. - Ми приємно вражені та вдячні і за запрошення, і за святковий настрій, і за неймовірні емоції. Ніколи не думала, що страви з млинців можуть бути шедеврами кулінарного мистецтва, мати таке різнобарв'я форм, смаків, начинок. А яка смакота! Не стрималась і сфотографувала найкреативніші, адже запам’ятати усі неймовірні ідеї просто неможливо”.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!