Клієнти банку допоможуть зібрати кошти на лікування дітей

19.09.16, 18:00

У вересні ПриватБанк перераховує 1 гривню на підтримку програми «Свято для всіх!» щоразу, коли клієнти будуть оплачувати покупки картками на суму понад 100 грн. Як повідомили в банку, щоб стати учасником благодійної програми, потрібно просто зареєструватися в акції й оплачувати покупки картками. Перераховані банком кошти буде використано на закупівлю ліків для онкохворих дітей, а також художніх і розвиваючих книжок для дитячих лікарень.

«Робити добрі справи легко та просто. До кінця вересня розраховуйтеся карткою нашого банку, і за кожну операцію на суму понад 100 грн ПриватБанк перерахує одну гривню благодійному фонду «Допомагати просто», – говорить керівник благодійних програм ПриватБанку Анна Павлова. – Чим частіше ви розраховуєтеся карткою, а не готівкою, тим більше шансів у дітей, хворих на онкологічні захворювання, вилікуватися й повернутися до нормального життя».

Як відзначають у банку, за підсумками акції буде визначено найактивніших її учасників, серед яких буде розіграно планшети, телефони та покетбуки. Зареєструватися в акції «Свято для всіх!» може будь-який клієнт банку на сайті



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!